DutchEnglish
DutchEnglish
DutchEnglish

Wie ben ik

Ik ben Marike van Oostveen, moeder van drie kinderen, getrouwd en integratief kindercoach en counselor in Amstelveen. Mijn wens is om ieder kind zijn eigen ik te laten ontdekken en niet kijken naar wat een kind niet kan maar juist naar wat een kind allemaal wel kan! Ik wil kinderen helpen om weer grip te krijgen op hun eigen gedachtes, gevoelens en gedrag.Helaas gebeuren er soms dingen in hun leven waardoor een kind tijdelijk even niet zo lekker in zijn of haar vel zit en niet zichzelf kan zijn. Door een relatief ‘klein’ probleem direct aan te pakken, wordt de kans verkleind dat het probleem groter wordt en dit de ontwikkeling van het kind blijft beïnvloeden. Ik ben ervan overtuigd dat het kind zelf weet wat er is en ga samen op zoek naar de oplossing.

Mijn opleiding tot Integratieve Kindertherapeut volg ik aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Ik werk volgens de filosofie van de Academie: het kind weet het, kan het en doet het. Ik begeleid het proces zo dat verandering van binnenuit het kind zelf komt en daarom meer houvast heeft dan wanneer iemand een kind dingen oplegt.